Lagos-yrityskeskus Länsi-Afrikassa

Lagos-yrityskeskus Länsi-Afrikassa

Lagos Business School (LBS) on Pan-Atlantic Universityn, Nigerian, tutkijakoulu. LBS tarjoaa akateemisia ohjelmia, toimeenpano-ohjelmia ja lyhyitä keskittyneitä ohjelmia Managementissa, jotka ovat sijoittuneet parhaiden joukkoon Afrikassa. LBS: n pääkampus sijaitsee Lekissä Lagosissa. Koulu perustettiin vuonna 1991, ja se on sitoutunut opettamaan hallintoa humanistisella lähestymistavalla, joka tarjoaa yleishallinnon koulutusta korkean potentiaalin ammattilaisille, kaikilla tasoilla organisaatioissa, monilla eri teollisuudenaloilla.Lopullinen näkemys koulusta on saada laajalti tunnetuksi maailman kehittyneimmistä markkinoista toimivaksi maailman parhaaksi yrityskouluksi ja olla liike-elämän koulu, jolla on suurin vaikutus Afrikan johtamisen tietoon ja käytäntöön. Ensisijainen liike-elämän koulu Afrikan suurimmassa maassa on LBS: n ainutlaatuinen asema kehittämään visionäärisiä yritysjohtajia, jotka kykenevät maksimoimaan korkeat kasvumahdollisuudet keskeisillä teollisuudenaloilla Afrikan siirtämiseksi taloudelliseen hyvinvointiin. Vuosien varrella LBS on tehnyt yhteistyötä muiden Afrikan ja koko maailman liike-elämän koulujen kanssa ohjelmissa, joilla kehitetään vastuullisia yritysjohtajia Afrikassa ja maailmassa. LBS on Afrikan kauppakorkeakoulujen liiton (AABS), Global Business School Networkin (GBSN), vastuullisen johtamisen koulutuksen (PRME) ja AACSB Internationalin yhdistysliiton jäsen.12 peräkkäisenä vuotena LBS on sijoittunut parhaiden yrityskoulujen joukkoon avoimen ilmoittautumisen johtajakoulutuksessa ja kolme vuotta Custom Executive -opetuksessa Lontoon Financial Timesilla. Se on ensimmäinen Länsi-Afrikan laitos, joka näkyy tässä luettelossa. LBS sai 1. joulukuuta 2016 akkreditoinnin AACSB: ltä (Association of Advance Collegiate Schools of Business), josta tuli ensimmäinen akkreditoitava laitos Länsi-Afrikassa. Lagos Business School (LBS) osoitti myös standardiensa hallinnointikoulutuksessa, koska AMBA: n kansainvälisen akkreditointikomitean (AMBA) akkreditoivat koulun tarjoamat MBA-ohjelmat 8. joulukuuta 2016. LBS on sijoittunut vuosittain vuodesta 2007 lähtien Lontoon Financial Timesin joukkoon maailman 70 parhaan liike-elämän koulun joukossa avoimien opiskelijoiden koulutuksen ja mukautetun toimeenpanevan koulutuksen alalla. LBS on yksi vain neljästä koulusta Afrikassa.

Historia

West Africa Business School

West Africa Business School (WABS) perustettiin vastaamaan korkeatasoisen ammatillisen kehityksen, yrityskoulutuksen ja toimeenpanevan koulutuksen instituutin tarpeisiin vastaavien ammattilaisten tarpeisiin, jotka haluavat jatkaa ammatillista ja akateemista koulutusta samalla kun he jäävät työvoimaan . Perustaja Obasi Ngwutan strategisen vision mukaisesti koulu rekisteröitiin aiemmin 7. toukokuuta 2002 Nigerian yritysasioiden komission (CAC) kanssa yksityisenä alueellisena koulutuslaitoksena. Länsi-Afrikan Business School aloitti alussa yritysseminaarien, työpajojen ja pehmeiden yritysten lyhytkurssien järjestämisen.Tammikuussa 2010 koulu käynnisti erikoistuneita strategisia liiketoimintakonferensseja, johtamisohjelmia ja johtamiskoulutuskursseja koko Afrikassa keskittyen pääasiassa rahoituspalveluihin. Länsi-Afrikan Business School (WABS) on nykyään tullut talon pitäjäksi ja maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka tunnetaan Afrikassa maailmanluokan Corporate Trainingin, valtion inhimillisen pääoman kehittämisen, ammatillisen koulutuksen, Executive Educationin, Business Intelligencen, Consultingin ja Tutkimuspalvelut.

Mitä WABS tekee

valmistunut afrikkalaisen terveydenhuollon asiantuntija

WABS julistaa, että inhimillisen pääoman oppiminen ja kehittäminen vahvistaa organisaatioiden rakennetta maailmanlaajuisesti. Se takaa älykkään strategisen toiminnan kaikilla tasoilla ja antaa yksilöille työkaluja ja tietoisuutta tämän strategian parantamisesta. Jatkuvan oppimisen myötä organisaatioiden johtajat tekevät maailmanluokan asiantuntemuksen olennaisena osana tätä organisaatiota. Sen sijaan, että luotaisiin ulkopuoliseen tukeen, voit parantaa johtajien ja johtajien valmiuksia vastata haasteisiin. Ja asettamalla vanhemmat ihmiset eturivin ajatteluun, varmistat, että yritykselläsi on strateginen pyrkimys menestyä. WABS tarjoaa yrityskoulutusta, taitojen kehittämistä, tutkimusinformaatiota ja konsultointipalveluja. WABS: llä on hyvin ainutlaatuisia, yksilöllisiä ja yrityskoulutusohjelmia, jotka ovat käytännöllisesti katsoen haastavia ja tiukkoja, ja jotka perustuvat koulun maailmanluokan tutkijoiden, yritysjohtajien ja maineikkaiden johtajien kehityskonsulttien vahvuuteen. WABS tutkii Afrikan kaikilla yritysten aloilla vallitsevia uusimpia liiketoimintahaasteita, sekä vanhoja että uusia kaikkialla, jotta kaikki tavoitettaisiin. Sitten muutamme ajatuksen todelliseksi luomalla yrityskokouksia, jotka tuovat ihmiset yhteen oppimaan, verkottumaan ja edistymään.WABS tarjoaa yrityksille tarkoitettuja lyhytkursseja, jotka ovat erikoistuneet esimerkiksi seuraaviin aloihin: Rahoituspalvelut, energia (öljy ja kaasu, voima, vesi), televiestintä, valmistus, liikenne ja logistiikka, vieraanvaraisuus ja terveydenhuolto, valtion ministeriöt, osastot, virastot ja paljon muuta.

Vappu

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Loma Liikematkat